De Fruitladder   

 Streekproducten  

Diensten

 

Schoolfruit

SchoolGruiten.... Dé activiteit om samen groenten en fruit te eten!

Wilt u als school bijdragen aan de gezondheid van uw leerlingen doe dan mee met SchoolGruiten!
Schoolgruiten staat voor Groenten en fruit eten op school! Doet uw school mee met SchoolGruiten dan wordt er bij u op school minstens twee keer in de week gezamenlijk groenten en fruit gegeten. Dat is niet alleen gezond maar ook nog eens erg gezellig!

 

 

Werkfruit

 

Waarom werkfruit?

Hard werken en omzet maken is heel goed. Als je maar af en toe even de tijd neemt voor een tussendoortje. Vooral bij de energiedip 's morgens rond elf uur en 's middags rond drie uur. Pak dan een appel of een ander lekker stuk vers fruit. Of een handjevol snacktomaatjes of andere groenten die je 'uit het vuistje' kunt eten. Dan wordt werkfruit Gruiten op het werk. Gruiten is de speelse samentrekking van GRoenten en frUIT.

Appels en ander fruit op het werk zijn niet alleen goed voor je gezondheid, maar dragen ook bij aan de reputatie van de organisatie waar je werkt. Bij steeds meer bedrijven is Werkfruit onderdeel van het beleid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

 

Graag bespreken wij met u uw wensen en de mogelijkheden.

 

 

Rondleidingen

  

Heeft u altijd al eens "binnen" willen kijken bij een fruitbedrijf?

Dan krijgt u nu de kans! U krijgt het hele bedrijf te zien, van boomgaard tot afzet met alles wat daar bij komt kijken.  

Denk aan beregening, ondersteuning van de bomen, snoeien, het fruit dunnen en natuurlijk het plukken. Ook in de schuur is het interessant, de koelcellen en de sorteerlijn kunt u van dichtbij bekijken.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden !! 


E-mailen
Bellen
Map
Info